Livsstil   Tips och tricks
av Team Livsstil | 01 april 2018

De 4 bedste dele af bryllupsplanlægning

best parts of wedding planning

Mens nogle par kan synes at bryllupsplanlægning virker skræmmende, kan det at planlægge den bedste dag i dit liv være så sjovt som at planlægge en ferie… bogstaveligt talt!

Bryllupsplanlægning er en fantastisk måde at blande de bedste aspekter af både din og din partners personligheder i et stort show, som du vil huske resten af dit liv.Din bryllupsdag skal trods alt være den bedste dag i dit liv, ikke? Hvorfor ikke også gøre det til den bedste dag at planlægge? Saml dine venner og se på Pinterest efter nogle gode bryllupsinspirationer.

Instagram er en anden god mulighed for at beslutte sig for en æstetik til din store dag. Sørg for at spørge din partner hvad der skal bruges til bryllupstemaet. Bruger du blomsterfarver som pink og lilla eller citrusfarver som gul og orange? Du kan vælge hvad du vil! Det er som at være et barn i en slikbutik, kun den bedre, voksne version… med sprut!

Skål til det!

1 – At smage bryllupskagen

Nogle af de aktiviteter der er involveret i planlægningen af din bryllupsdag, er ting som kagesmagning, som kan være en lækker og romantisk del af oplevelsen. Se det som en date for dig og din bedre halvdel. Du kan endda være fjollet og få lidt glasur på næsen! Jo sødere, desto bedre.

2 – At prøve bryllupskjoler

En stor del af bryllupsplanlægningen, og en der kan være utroligt følelsesmæssig, er det at vælge kjoler. Brudepiger kan også have indflydelse på det sjove når det handler om at vælge kjoler, ved at vælge om alle skal være iklædt en bestemt farve, eller om alle skal være klædt på samme måde, så bruden er den eneste der skiller sig ud.

Der er så mange muligheder, og det bør være sjovt at udforske så mange af dem som du vi! I stedet for at se det som en opgave der bare skal løses, bør det ses det som et eventyr i livet. Vær forberedt på et par tårer fra tanten eller bedstemor. Dette kan være sådan en stor oplevelse for kvinderne i familien, og mor vil aldrig glemme oplevelsen af at se hendes lille pige endelig blive til en prinsesse.

3 – At vælge et bryllupssted

Nu kommer vi til, bryllupsstedet. Det er her du bør være lidt mere opmærksom da det kræver at du skal vide antallet af gæster og hvad de kræver. Får du brug for et alter? En surroundsound eller et mikrofonsystem? Vil der være plads til at en DJ kan sætte sit udstyr op?

Sæt dig sammen med dine veninder og lav en liste over alle de logistiske ting der skal gøres klar inden for lokalet og en efter en, begynd at fjerne de bryllupssteder, der simpelthen ikke passer til jeres behov (eller der er simpelthen for store og dyre til din specielle dag).

At have en liste vil være hjælpsomt, og du kan endda inkludere blomstervalg som en del af din planlægning.

4 – At skrive bryllupsløfterne

Dine løfter skal være personlige for dig. Nogle par beslutter sig endda for at droppe deres løfter og bare feste og danse hele natten. Kærlighed har ingen regler, og du bør fejre din dag, som du vil have det! Hav en sjov samtale med din elskede og lad dine fantasier løbe vidt!